Διακηρύξεις και Διαγωνισμοί

Στην ενότητα αυτή αναρτώνται βασικά στοιχεία διακηρύξεων για την επιλογή αναδόχων για την υλοποίηση έργων και δράσεων του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας με μοναδικό στόχο την συγκέντρωση περαιτέρω διάχυση της πληροφορίας. Σημειώνεται ότι σε κάθε περίπτωση δημοσιεύονται οι διακηρύξεις εφόσον αποστέλλονται από τους φορείς υλοποίησης και τις Αναθέτουσες Αρχές, επομένως οι ενδιαφερόμενοι για την πλήρη ενημέρωση τους οφείλουν να ανατρέχουν στις ιστοσελίδες των φορέων υλοποίησης και στο Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων.

Ανακαινίσεις και Εκσυγχρονισμός Νοσοκομείων σε Ολόκληρη την Ελλάδα

Διακήρυξη ανοικτής διαδικασίας για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου: «ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ, ΜΑΓΕΙΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΧΩΡΩΝ Γ.Ν.Α. “Η ΕΛΠΙΣ”»

Περισσότερα...

Αγορά δύο (2) ελικοπτέρων βαρέος τύπου

Διακήρυξη Ηλεκτρονικού Ανοικτού Διαγωνισμού Άνω των Ορίων για την προμήθεια με τίτλο «Προμήθεια Πυροσβεστικών Ελικοπτέρων Μεσαίου Τύπου»

Περισσότερα...

Ανακαινίσεις και Εκσυγχρονισμός Νοσοκομείων σε Ολόκληρη την Ελλάδα

Διακήρυξη ανοικτής διαδικασίας για την επιλογή αναδόχου κατασκευής, σύμφωνα με το άρθρο 50 του ν. 4412/2016, του έργου: «Ανακαίνιση και Αναβάθμιση Τ.Ε.Π. των Γ.Ν.Α. «Η ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ», ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΦΡΟΔΙΣΙΩΝ & ΔΕΡΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΣΩΝ ΑΘΗΝΑΣ «ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΥΓΓΡΟΣ» και Γ.Ν.Ν.Θ.Α. «Η ΣΩΤΗΡΙΑ»

Περισσότερα...

Πολιτιστική Συνταγογράφηση ως Συμπληρωματική Αγωγή στην Ψυχική Υγεία

Διακήρυξη Δημόσιου Ανοικτού Διαγωνισμού για την υλοποίηση του έργου Παροχής Υπηρεσιών: «Δράσεις δημοσιότητας της Πολιτιστικής Συνταγογράφησης»

Περισσότερα...

Emergency communication stations and provision of climatic data of areas of interest (Radar)

Διενέργεια Ηλεκτρονικού Ανοικτού Άνω των Ορίων Διαγωνισμού για το έργο: «Προμήθεια σταθμών επικοινωνιών έκτακτης ανάγκης και παροχής κλιματολογικών δεδομένων περιοχών ενδιαφέροντος (Radar)»

Περισσότερα...

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΙΟΥ ΑΝΤΡΟΥ

Διακήρυξη ηλεκτρονικού διαγωνισμού με ανοικτή διαδικασία άνω των ορίων για την επιλογή αναδόχου για τον «Καθαρισμό – απομάκρυνση επιλιθικής χλωρίδας ασβεστολιθικών πετρωμάτων Δικταίου Άντρου»

Περισσότερα...